Refurbished bureaustoelen


Refurbished bureaustoelen, goed voor u én het milieu!

Refurbished bureaustoelen, u heeft er vast al eens van gehoord. Maar wat zijn het eigenlijk? Refurbishing is een ander woord voor opknappen. Het betekent dat u iets renoveert en voorziet van een nieuw uiterlijk. Uw bureaustoelen laten refurbishen is een slim alternatief voor het kopen van nieuwe bureaustoelen. Het is uiteindelijk niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor onze planeet. Tenslotte wordt er door de opknapbeurt geen gebruik gemaakt van een nieuw geproduceerde stoel. Heeft u een bureaustoel van Ahrend die nog perfect werkt maar die er niet meer zo mooi uitziet? Wij zorgen er voor dat de versleten stof wordt vervangen door een mooie en sterke nieuwe stof. Functioneert een onderdeel van uw Ahrend bureaustoel niet meer naar behoren? Ook dan kunnen wij uw stoel repareren en ervoor zorgen dat die weer werkt als nieuw met een circulair onderdeel. Precies dat is het refurbishen van uw stoelen.

Waarom Ahrend bureaustoelen

Als u denkt aan refurbished bureaustoelen verwacht u wellicht bureaustoelen van een inferieure kwaliteit. Niets is echter minder waar! De bureaustoelen van Ahrend staan erom bekend dat het de beste stoelen zijn in de markt. Het merk is dan ook niet voor niets zo bekend en geliefd. Ahrend bureaustoelen gaan enorm veel jaren mee. Dat is vooral zo, omdat de kwaliteit van dit merk zo enorm sterk is. Maar er is nog een andere reden waarom de Ahrend bureaustoelen zo lang mee gaan. De stoelen zijn namelijk onderdeel voor onderdeel opgebouwd. Waar een normale bureaustoel niet of niet eenvoudig gerepareerd kan worden als hij een technisch mankement vertoont, is dat bij de stoelen van Ahrend juist wel zo. Ieder onderdeel kan worden vervangen. Dat maakt de levensduur van Ahrend bureaustoelen natuurlijk veel langer dan die van een doorsnee bureaustoel. Daarom werken wij dan ook alleen met dit merk.

Reviseren is maatschappelijk verantwoord

Als bedrijf maakten wij heel bewust de keuze voor het reviseren van Ahrend bureaustoelen. Als A & I Kantoorinrichting zijn wij al sinds 1994 gespecialiseerd in het verkopen van Ahrend bureaustoelen en staan we volledig achter de kwaliteit van dit merk. Omdat de vraag naar tweedehands bureaustoelen steeds groter werd ontdekten wij de vele voordelen van volledig recyclebare stoelen. Als deze aan het eind van hun leven werden gedemonteerd, konden onderdelen die nog niet kapot waren weer worden schoongemaakt en hergebruikt. Daardoor konden wij nog meer maatschappelijk verantwoord ondernemen, iets dat volledig aansluit op onze bedrijfsfilosofie. Inmiddels hebben wij vele circulaire onderdelen op voorraad, geschikt voor vele technische functies. Onze klanten profiteren daar direct van. Tenslotte zijn de prijzen voor deze Ahrend onderdelen een stuk voordeliger dan de prijs van nieuwe onderdelen en de techniek is er niet minder om.

Ook herstofferen is recyclen

Behalve dat wij technische mankementen verhelpen met het vervangen van defecte onderdelen door circulaire exemplaren, hebben wij nog een tweede focus in ons bedrijf. Ook dit is een belangrijk deel van onze recycling doelen: het herstofferen van de zetels van diverse Ahrend bureaustoelen. Het opnieuw bekleden van een bureaustoel die technisch nog prima in orde is maar niet meer zo mooi om te zien valt tenslotte ook onder de term refurbishing. Daarmee krijgt een stoel met een versleten zetel en prachtige nieuwe kans. Dat is uiteraard heel gunstig voor de portemonnee van onze klanten, maar ook voor het milieu is dit een prima zet. Een stoel herbekleden is tenslotte beter dan het aanschaffen van een nieuwe stoel. De oude zou daarmee op de schroothoop komen, en dat vergroot de afvalberg alleen maar meer. En waarom zou u dat ook doen als er een veel beter alternatief is?

Om welke refurbished bureaustoelen gaat het?

Zoals we al hebben aangegeven refurbishen wij alleen stoelen van het merk Ahrend, en dat is niet voor niets. De stoelen van dit ijzersterke merk zijn gebouwd met aandacht voor uw gezondheid en veiligheid. Ze zijn ergonomisch ontworpen om een juiste houding te garanderen en vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen. Het laten refurbishen van Ahrend bureaustoelen is dan ook een uitstekende investering, want ze gaan net zo lang mee als u ze gebruikt. Wij refurbishen de beste en meest voorkomende bureaustoelen van Ahrend. Dit zijn de Ahrend 2020, de Ahrend 230 en de Ahrend 220. Het zijn stuk voor stuk modellen met een uitstekende naam. Elke stoel die wij hebben opgeknapt wordt vanzelfsprekend gecontroleerd voordat wij die aan u teruggeven. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een bureaustoel heeft die voldoet aan de normen, alsof hij rechtstreeks van de fabriek komt.

Hoe werken wij?

Heeft u één of meerdere Ahrend bureaustoelen die een opknapbeurt nodig hebben omdat een onderdeel niet werkt? Zijn de zittingen van uw bureaustoelen vies geworden, versleten of op een andere manier beschadigd en wilt u ze laten herbekleden? Dan kunt u ons direct inschakelen voor het reviseren van uw bureaustoelen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons naar uw kantoor of bedrijf laten komen, zodat wij alle stoelen bij u op locatie opknappen. Dat kan handig zijn als u diverse afdelingen heeft met te refurbishen Ahrend stoelen en bovendien scheelt het heen en weer rijden. Natuurlijk kunnen wij uw stoel(en) echter ook reviseren in onze eigen werkplaats. Als laatste optie kunt u ons ook alleen de circulaire onderdelen die u nodig heeft laten toezenden. Handig als u een eigen technische dienst heeft die een eenvoudig technisch mankement prima zelf kan oplossen!

Waarom kiezen voor Uzat

Wij zijn een groot fan van Ahrend bureaustoelen. Ze zijn slim in elkaar gezet, goed te reviseren en van een geweldige kwaliteit. Met vele jaren ervaring met het refurbishen van bureaustoelen van dit merk kunnen we zeggen dat we één van de meest betrouwbare aanbieders zijn van Nederland. Wij streven altijd zo veel mogelijk naar tevreden klanten. Onze service, kennis en ervaring zorgt er voor dat u altijd een bureaustoel heeft van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we veel tevreden klanten en zijn we trots op hun reviews. We verwelkomen dan ook altijd meer feedback om onze diensten te verbeteren. Wilt u graag meer informatie over het gebruik van refurbished bureaustoelen? Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag een gedegen advies en hebben een antwoord op al uw vragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Kijkt u dan ook eens op onze pagina’s Herstofferen, Stoffering, Onderdelen, Over ons en Onze werkwijze. Of bekijk de pagina’s over het herstofferen van uw Ahrend 220, Ahrend 230 of Ahrend 2020 bureaustoel.


Vragen, opmerkingen en suggesties over deze pagina? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101 AR, Amsterdam

Telefoon: 020-4704057
E-mail: contactformulier

KvK-nummer: 35029813
Btw-id: NL001541556B76