Herstofferen Ahrend 230

Herstofferen van uw Ahrend 230 bureaustoel? Een slimme keuze! De Ahrend 230 heeft een fantastisch model, dat werkcomfort biedt in iedere situatie en uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid. Heeft uw Ahrend 230 vlekken, is de stof op de zitting versleten of staat de kleur u niet meer aan? Als uw Ahrend 230 technisch verder nog prima functioneert maar u bent uitgekeken op de zitting, is het natuurlijk zonde afstand van uw bureaustoel te doen. Wij vervangen de stof in dat geval op een eenvoudige wijze, zodat uw bureaustoel weer vele jaren met plezier gebruikt kan worden. En dat tegen een geweldige prijs!

Vraag een offerte aan

Refurbishing en / of upcycling

Zithoogteverstelling

Vervangbaar door circulair product........

Armleuningen

Vervangbaar door circulair product......

Armpads

Vervangbaar door circulair product.......

Ahrend bureaustoel model 230

Kruisvoet

Vervangbaar door circulair product zwart kunststof, Alu chrome of Alu gecoat.......

Wielen

Vervangbaar door nieuwe wielen hard of zacht........

Stoffering

Vervangbaar doormiddel van herstoffering met nieuwe stof....

230 Ahrend bureaustoel

Ahrend 230 modern ergonomische design

De Ahrend 230 past met zijn elegante design in vrijwel ieder interieur. Deze bureaustoel heeft daarnaast door zijn bewezen duurzaamheid en kwaliteit een uitstekende staat van dienst. Zonder ingewikkelde knoppen en bediening is hij een ster in gebruiksgemak en biedt hij een optimale rugondersteuning en perfecte zithouding. Heeft u een dergelijke bureaustoel staan en is die toe aan een opknapbeurt? Aarzel geen moment en laat hem door ons herstofferen. Met een nieuw jasje is hij niet alleen super functioneel, maar ook weer prachtig om te zien!

Wilt u een nieuwe stoffering op uw Ahrend 230?

Zitkussen Ahrend 230

De zitting herstofferen

Heeft u een Ahrend 230 bureaustoel in uw bezit, dan zult u daar ongetwijfeld vaak gebruik van maken. Een comfortabele zitting en een mooi design gecombineerd in één stoel maakt hem nu eenmaal aantrekkelijk. Door veelvuldig gebruik kan de zitting van deze bureaustoel echter wel toe zijn aan vervanging. Of de stof nu versleten is, vies is geworden of misschien gewoon toe is aan vervanging omdat u een nieuw kleurtje wilt, wij herstofferen uw bureaustoel graag. Zo ziet uw Ahrend 230 er weer uit als nieuw en dat maakt niet alleen uw stoel mooier, het heeft ook directe impact op uw interieur.

Stoffering: zwart, blauw of rood

Als u uw Ahrend 230 bureaustoel laat herstofferen omdat de zitting versleten, vies of kapot is, dan kunt u natuurlijk kiezen voor dezelfde kleur bekleding. Maar hoe leuk zou het zijn om te gaan voor een andere kleur? Stijlvol zwart doet het altijd goed, maar ook de kleuren blauw en rood in ons assortiment veranderen het uiterlijk van uw bureaustoel op een positieve manier. Heeft u specifieke andere kleuren in uw interieur die u graag terug wilt laten komen in de bekleding van uw bureaustoel? Dan kunt u tevens kiezen voor een andere kleur dan de standaard kleuren uit ons assortiment. U dient dan wel te rekenen op een wat langere levertijd en een prijsverschil.

Stoffering voor de Ahrend 230

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag

Wij herstofferen ook de Ahrend 220 en 2020