Herstofferen Ahrend 220

Herstofferen van uw Ahrend 220 bureaustoel? Een uitstekende optie, want met een mooi nieuw jasje ziet hij er weer een stuk beter uit. De Ahrend 220 is al lange tijd geleden ontworpen, maar hij behoort nog steeds tot de beste Ahrend bureaustoelen die er te krijgen zijn. Hij gaat al heel lang mee, en daardoor is de kans natuurlijk groot dat de stoffering waarschijnlijk niet meer zo mooi zal zijn. Gelukkig kunt u daarvoor bij ons terecht. Laat deze geweldige bureaustoel daarom opnieuw stofferen in een door u gewenste kleur. Zo heeft u weer een prachtige nieuwe stoel die weer heel wat jaren mee zal gaan. En dat tegen een geweldige prijs!

Vraag een offerte aan

Refurbishing en / of upcycling

Zithoogteverstelling

Vervangbaar door circulair product..........

Armleuningen

Vervangbaar door circulair product.........

Armpads

Vervangbaar door circulair product.........

Ahrend bureaustoel model 220

Kruisvoet

Vervangbaar door circulair product zwart kunststof, Alu chrome of Alu gecoat.......

Wielen

Vervangbaar door nieuwe wielen hard of zacht............

Stoffering

Vervangbaar doormiddel van herstoffering met nieuwe stof..........

220 Ahrend bureaustoel

Ahrend 220 alias DE BRIEVENBUS

Als er één Ahrend bureaustoel is die sterk is, dan is het wel de Ahrend 220. Met een gleuf in de rugleuning wordt hij ook wel De Brievenbus genoemd. Deze bureaustoel was het allereerste ecologische design van Ahrend, waarna nog vele bijzondere modellen mochten volgen. Hij is meer dan twintig jaar in productie geweest en heeft altijd uitstekend verkocht. Daarom ziet u hem nog steeds regelmatig in kantoren en bedrijven. Deze Ahrend 220 bureaustoel heeft uitstekende opties, hij is verstelbaar in zithoogte, zitdiepte, armleiding en rugleuning. Maar niet alleen de vele instelmogelijkheden zijn interessant. Ook het design blijft een klassieker die in ieder interieur een opvallende verschijning is.

Wilt u een nieuwe stoffering op uw Ahrend 220?

Zitkussen Ahrend 220

Herstofferen van de zitting

Heeft u een Ahrend 220, dan bent u daar ongetwijfeld zuinig op geweest. Toch zult u niet hebben kunnen voorkomen dat de zitting is gaan slijten. Logisch, want een bureaustoel is er natuurlijk om op te zitten. Is de stoel verder prima in orde, dan zou het natuurlijk enorm zonde zijn om er afscheid van te nemen. Laat daarom deze 220 opnieuw bekleden, zodat hij er weer zal uitzien als nieuw. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook van invloed op uw interieur. Is uw stoel lelijk geworden, beschadigd of op een andere manier toe aan vervanging? Wij herstofferen hem graag. Wij verhelpen tevens alle mogelijke technische mankementen. Zo wordt uw Ahrend 220 weer als nieuw!

Stoffering: zwart, blauw of rood

Is de bekleding van uw Ahrend 220 wat vaal geworden, versleten of kapot? Dan kunt u deze bureaustoel helemaal opnieuw laten bekleden in een kleur naar uw keuze. Standaard hebben wij de kleuren rood, blauw en zwart in onze collectie. Kiest u liever voor een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook, maar rekent u dan wel op een langere levertijd en een verschil in prijs. Wij garanderen u een uitstekende meubelstof van een sterke kwaliteit. Daardoor gaat uw stoel zeker weer vijf jaar mee, zonder verkleuring of slijtage. Vanzelfsprekend geven de kleuren van deze meubelstof niet af.

Stoffering voor de Ahrend 220

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag

Wij herstofferen ook de Ahrend 2020 en 230