Onderdelen


Circulaire onderdelen van Ahrend bureaustoelen

Bent u op zoek naar circulaire onderdelen voor uw Ahrend bureaustoel? Wij leveren ze graag! De bureaustoelen van Ahrend kunnen altijd worden hersteld met gereviseerde onderdelen. Ahrend is namelijk sinds de jaren negentig overgestapt op het milieuvriendelijk produceren van kantoor producten. Dat betekent dat alle onderdelen van onder andere de bureaustoelen recyclebaar zijn en geschikt voor hergebruik. De bureaustoelen van Ahrend zijn namelijk onderdeel voor onderdeel opgebouwd. Daardoor hoeft u geen nieuwe bureaustoel te kopen van dit merk als een onderdeel vervangen dient te worden, maar kunt u dat eenvoudig vervangen. Zo bent u stukken goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou kopen.

Maak gebruik van onze reparatieservice

Wilt u zo lang mogelijk gebruik maken van uw Ahrend bureaustoel? Daar staan wij helemaal achter. Soms kan de mechanische werking van uw stoel u echter in de steek laten. Dan is het handig als u alleen dat onderdeel kunt vervangen. Dat maakt een Ahrend bureaustoel een duurzame keuze, die vriendelijk is voor uw portemonnee én het milieu. Wilt u het defecte onderdeel zelf demonteren en een nieuw aanbrengen? Of vindt u het eenvoudiger dat door ons te laten repareren? Beide opties zijn mogelijk. Als u onze reparatieservice inschakelt kunnen wij uw bureaustoel direct helemaal nalopen en indien gewenst zelfs herstofferen. Zo heeft u direct een geheel herziene bureaustoel waar u weer jarenlang mee vooruit kunt.

Gebruikte Ahrend onderdelen | Origineel, voordelig en duurzaam

De door ons verkochte onderdelen zijn vaak al eerder gebruikt. Soms moeten wij namelijk Ahrend bureaustoelen die aan het eind van hun leven zijn demonteren. De onderdelen die dan nog in orde zijn reviseren we weer, zodat ze weer prima kunnen worden hergebruikt. Dat is natuurlijk een ontzettend duurzame manier van werken, precies onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. U heeft in ons assortiment de keuze uit diverse onderdelen. Hendels om de bureaustoel in hoogte te verstellen bijvoorbeeld, systemen om uw rugleuning te verplaatsen, bedieningshendels voor schuifzittingen, gasveren, armleuningen en armpads. Natuurlijk bieden wij ook geheel nieuwe onderdelen aan. Wielen bijvoorbeeld kunnen vaak niet worden hergebruikt.

Circulaire onderdelen voor uw Ahrend bureaustoel

Wat is er allemaal mogelijk?

Afwerkdoppen / Knoppen

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020

Armleuning 2D, 3D en 4D

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020

Zitkussens / rugkussens

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020

Circulaire Ahrend bureaustoel onderdelen

Zachte / harde wielen

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020

Gasveer / ruggasveer

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020

Pads / opdekjes

zowel van de Ahrend 220, 230 en 2020


Gereviseerde bureaustoel onderdelen

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag