Onderdelen Ahrend 2020


Circulaire onderdelen Ahrend 2020 bureaustoel

Onderdelen Ahrend 2020 bureaustoel - Bent u op zoek naar een paar voordelig geprijsde onderdelen voor uw Ahrend 220 bureaustoel? U vindt ze bij Uzat.nl. Onze collectie onderdelen voor Ahrend bureaustoelen bestaat uit diverse gereviseerde exemplaren. De bureaustoelen van Ahrend staan er namelijk om bekend dat ze worden vervaardigd met oog voor het milieu. Dat betekent dat ze volledig uit elkaar te halen zijn. Ieder onderdeel is dan ook te vervangen. Daardoor kunt u bij een defect onderdeel altijd een ander, goed werkend exemplaar gebruiken en functioneert uw bureaustoel direct weer als nieuw. U kunt bij ons kiezen uit circulaire onderdelen met lichte gebruikssporen, onderdelen die door ons zijn gereviseerd, en zelfs onderdelen die helemaal nieuw zijn. Bekijk snel de mogelijkheden en maak direct uw keuze.

Gereviseerde onderdelen

Wilt u graag op kosten besparen, vindt u het milieu een belangrijk thema en hoeft u niet zo nodig het nieuwste van het nieuwste? Wij bieden een uitstekend alternatief voor nieuw onderdelen. Wij hebben een jarenlange ervaring met het reviseren en herstofferen van Ahrend bureaustoelen en beschikken over veel gereviseerde onderdelen. Alle exemplaren die wij aanbieden zijn grondig gecontroleerd en getest. De kwaliteit van alle gereviseerde onderdelen is uitstekend, uw Ahrend 2020 bureaustoel zal dan ook weer prima functioneren. Als u ook een voorstander bent van maatschappelijk verantwoord ondernemen is revitalisatie en hergebruik van onderdelen een uitstekend idee. U spaart bovendien niet alleen het milieu, hergebruik is tevens duurzaam en goed voor uw portemonnee.

Refurbished onderdelen Ahrend 220 bureaustoel

Bent u enthousiast geworden over onze circulaire of refurbished onderdelen voor uw Ahrend 2020 bureaustoel? Bekijkt u dan snel ons assortiment. Wij hebben een uitgebreide collectie in diverse prijsklassen. Bij ons vindt u dan ook altijd wat u zoekt. Heeft u nieuwe armsteunen nodig in een 2D of 3D versie? Zoekt u een rughouder, rugkap of een mechanisme voor een rugbediening? U vindt ze in onze collectie. Wij bieden ook zitkussens en rugkussens aan, net zoals harde en zachte wielen. Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in het reviseren van Ahrend bureaustoelen en hebben jarenlange ervaring met refurbishing. Onze service is uitstekend en wij geven u graag advies. Laat ons uw wensen weten, wij helpen u graag!

Mechanisme A2020
€ ??,?? ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 mechanisme. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Zitkussen A2020
€ 65,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 zitkussen. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Rug hoog A2020
€ ??,?? ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 rug hoog. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Rug laag A2020
€ ??,?? ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 rug laag. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Wielen A2020
€ 35,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 wielen. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Armsteun A2020
€ 40,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 armsteun. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Kruisvoet zwart A2020
€ 65,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 kruisvoet zwart. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Kruisvoet alu A2020
€ 65,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 kruisvoet alu. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Armpad A2020
€ 17,50 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 armpad. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Glijders A2020
€ 3,00 ex. btw

Circulaire Ahrend 2020 glijders. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Legenda


Meerdere gebruikssporen zoals krassen of deukjes
Bevat gebruikssporen
Gebruikssporen zijn minimaal
Gereviseerd geen of minimale gebruikssporen
Nieuw

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag

Circulaire bureaustoel onderdelen