Werkwijze


Onze werkwijze: upcycling en revitalisatie

Onze werkwijze is simpel en praktisch. Heeft u één of meerdere Ahrend bureaustoelen die toe zijn aan een opknapbeurt, dan kunt u ze door ons laten ophalen of wij bezoeken deze op uw locatie. Vervolgens reviseren of repareren wij uw bureaustoelen in korte tijd. Of het nu gaat om een kapotte gasveer, een missend onderdeel, gescheurde bekleding of een vervuilde stoel of een ander probleem, wij knappen uw Ahrend bureaustoelen weer volledig op. Zo kunt u er weer jaren mee vooruit en bespaart u aanzienlijk op kosten voor nieuw meubilair. Bovendien levert u daarmee een belangrijke bijdrage aan een goed milieu.

Circulair ondernemen

Wij vinden het erg belangrijk op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Daarom werken we graag duurzaam en sparen we het milieu waar het kan. Door bureaustoelen te renoveren en repareren benutten wij een goede kans op een beter milieu. Daarnaast kiezen we heel bewust voor een merk dat erg sterk en duurzaam is. Ahrend bureaustoelen kunnen veel langer mee dan stoelen van hun concurrenten. Dat is vooral zo omdat Ahrend er bewust voor kiest bureaustoelen te produceren die niet belastend zijn voor het milieu. Alle onderdelen zijn geschikt voor hergebruik en iedere stoel is recyclebaar. Zo werken wij ECO vriendelijk en kiezen we bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Reparatie op uw locatie

Natuurlijk staat niet alleen het milieu bij ons voorop. Ook de behoeften van onze klanten zijn voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Dat doen wij bijvoorbeeld door uw Ahrend bureaustoelen op uw eigen locatie te repareren of te reviseren. Dat is wel zo handig voor u, en bovendien erg efficiënt. Zeker als u een groot bedrijf heeft met veel verschillende afdelingen waar meerdere stoelen opnieuw bekleed of gerepareerd dienen te worden. Heeft u bureaustoelen die toe zijn aan een opknapbeurt? Wij komen dan graag bij u langs. Zo kunnen we door vakkundig te werk te gaan binnen zeer korte tijd meerdere bureaustoelen reviseren of repareren. Wel zo gemakkelijk!

Onderdelen verzenden

Natuurlijk zijn wij oorspronkelijk een bedrijf dat zelf stoelen reviseert en repareert. Heeft u echter één of meerdere bureaustoelen die gerepareerd dienen te worden en kan uw eigen facilitaire dienst dat ook zelf prima aan? Dan kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor het verzenden van onderdelen. Soms is een technisch mankement zo eenvoudig op te lossen, dan hoeven wij daar niet voor langs te komen en hoeft u uw bureaustoel ook niet naar ons toe te brengen. Wilt u daarom graag alleen onderdelen bestellen waarmee u uw bureaustoel(en) zelf kunt repareren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verzenden de onderdelen graag. Vaak bent u dan waarschijnlijk ook voordeliger uit.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over onze werkwijze, heeft u suggesties of wellicht een vraag of opmerking over een specifieke Ahrend bureaustoel? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag!