Stoffering


Stoffering Ahrend bureaustoelen

Als u kiest voor stoffering van uw Ahrend bureaustoelen door Uzat.nl, dan kiest u voor meubelstof van een gegarandeerde kwaliteit. De door ons gebruikte stoffen zijn speciaal vervaardigd voor het herstofferen van kantoormeubilair. Ze zijn ademend, slijtvast, brandvertragend, Oeko-Tex milieuvriendelijk, slip seam rafelvrij, ze hebben een SKU beveiligde kleurvastheid en zijn heerlijk zacht.

Continuïteit

Georgia stoffen zijn speciaal ontworpen om lang mee te gaan in een zakelijke omgeving. Dat betekent dat u ook bij intensief dagelijks gebruik kunt rekenen op alle voordelen die deze stoffen bieden.

Duurzaamheid

Georgia stoffen hebben de uitgebreide Martindale test doorstaan en scoren uitstekend. Dat betekent dat ze volgens internationale normen uitermate geschikt zijn voor zeer intensief gebruik, zonder dat er slijtage ontstaat.

Milieuvriendelijk

Georgia stoffen worden geproduceerd zonder het milieu te schaden en zijn vrij van stoffen die vervuilend kunnen zijn voor de omgeving van mens, dier of plant. Ook hiermee scoren wij dus hoog op duurzaamheid.

Uitgebreide kleur

Georgia stoffen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma. Wij bieden standaard de kleuren rood, blauw en zwart. Overige kleuren zijn ook leverbaar, rekent u in dat geval wel op een langere levertijd en een prijsverschil.

Hoge score op Martindale test

De door ons gebruikte Georgia stoffen zijn gecontroleerd op slijtvastheid door middel van de Martindale test. Met deze test wordt gemeten hoeveel uren u gebruik kunt maken van een specifieke stof voor u eventueel slijtage ziet. De Georgia collectie heeft een score van 100.000. Dat betekent dat u minimaal 100.000 uren gebruik kunt maken van deze stof voor deze slijtage vertoont. Daarmee zijn deze stoffen zeer geschikt voor intensief tot zeer intensief gebruik.

Onze Georgia stoffen zijn standaard verkrijgbaar in zwart, blauw en rood

(andere opties zijn mogelijk met langere levertijd en prijsverschil, wij informeren u graag)

Samenstelling:

100% polyester

Gewicht:

378 gram p/m

Kleurbestendigheid UV:

EN ISO 105:B02 niveau 5

Stoffering

Kleurbestendigheid wrijving:

EN ISO 105-X12 lv 3/4

Martindale:

100.000 (800 gm/12kPa)

Brandwerendheid:

BS EN 1021-1:2006

Onderhoud

Graag geven wij u nog een aantal tips voor het onderhoud van onze stoffen. Let op, dit zijn slechts algemene aanbevelingen die niet zonder meer 100% vlekverwijdering garandeert. Wij raden u in alle gevallen aan om een gespecialiseerde reiniger te raadplegen.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag