Over ons


Ahrend bureaustoel herstofferen

Wilt u uw Ahrend bureaustoel herstofferen of bent u op zoek naar onderdelen voor uw stoel? Uzat.nl is gespecialiseerd in het restaureren en herstofferen van Ahrend bureaustoelen. Dat doen we op zo’n manier dat deze niet meer van nieuw te onderscheiden zijn. Omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons erg belangrijk is richten we ons bij het opknappen van Ahrend bureaustoelen vooral op het recyclen daarvan. Daarnaast focussen wij ook op de verkoop van onderdelen, wielen en bekleding voor de bureaustoelen van dit bekende merk. Heeft u Ahrend bureaustoelen die toe zijn aan een opknapbeurt of bent u op zoek naar circulaire onderdelen? Wij helpen u graag aan een gereviseerde bureaustoel van een uitstekende kwaliteit.

Waarom Ahrend bureaustoelen?

Ahrend is een zeer betrouwbaar en kwalitatief sterk merk dat bureaustoelen aanbiedt van een hoge klasse. Het ander voordeel van Ahrend is dat het bedrijf alleen kantoorproducten maakt die recyclebaar zijn. Dat betekent dat alle onderdelen van deze stoelen geschikt zijn voor hergebruik in een andere bureaustoel of als grondstof voor een ander product. Op deze manier hoeft u, indien uw stoel mankementen vertoont, niet direct een nieuwe bureaustoel te kopen, maar kunt u vertrouwen op onze diensten. Omdat de stoelen van Ahrend onderdeel voor onderdeel zijn opgebouwd kunnen wij namelijk ieder onderdeel vervangen. Daarbij kunt u kiezen voor nieuwe onderdelen, maar wij gebruiken in veel gevallen ook gereviseerde onderdelen van andere stoelen.

Uzat.nl, uw specialist in herstoffering

Uzat.nl is gespecialiseerd in het herstofferen van Ahrend bureaustoelen en het reviseren ervan. Dat maakt ons een bijzonder bedrijf, want wij herstofferen en reviseren alleen bureaustoelen van dit bekende merk. De bureaustoelen van Ahrend zijn namelijk zo ontworpen dat ze heel eenvoudig opnieuw gestoffeerd en gereviseerd kunnen worden. Is de zitting van uw bureaustoel toe aan een opknapbeurt? Laat deze dan stofferen door een specialist. Wij kunnen uw bekleding in diverse kleuren leveren en werken alleen met sterke materialen. U kunt bij ons kiezen voor een bekleding in diverse kleuren. Zo kunt u uw stoelen laten bekleden met een stof in uw bedrijfskleur of bijvoorbeeld in de kleur van uw logo. Zo worden uw bureaustoelen echte eyecatchers in uw kantoor.

Circulair werken

Het is voor ons belangrijk om maatschappelijk verantwoord te werken. De afvalbergen zijn al groot genoeg en onze planeet kan best wat meer aandacht gebruiken. Met het herstofferen van uw bureaustoel en het hergebruiken van onderdelen daarvan werken wij circulair. Op die manier zorgen wij er namelijk voor dat onze klanten minder snel een nieuwe bureaustoel kopen, en langer gebruik maken van hun huidige stoel. De stoelen van Ahrend zijn op ieder onderdeel recyclebaar en kunnen volledig uit elkaar worden gehaald. De onderdelen zijn dan ook prima geschikt om opnieuw te gebruiken en een nieuwe stoffering is altijd beter dan een compleet nieuwe stoel. Vindt u het ook belangrijk aandacht te besteden aan onze planeet? Overweeg dan onze diensten. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor Uzat.nl

Uzat.nl heeft jarenlange ervaring met Ahrend producten en kent alle stoelen van binnen en van buiten. Wij geven uw bureaustoel altijd de juiste aandacht en verlenen nog ouderwetse service en advies. Op ons kunt u rekenen!

  • • Gespecialiseerde vakmensen
  • • Demontage en montage van onderdelen
  • • Eenvoudig online geregeld
  • • Deskundig advies in onderhoud
  • • Sterke kwaliteit bekleding
  • • Snelle levering
  • • Goede communicatie
  • • Duidelijke planning

Onze achtergrond

Uzat.nl is een onderdeel van A & I Kantoorinrichting, De A en de I in onze bedrijfsnaam staan voor Advies en Inrichting, en dat is dan ook waar wij ons al sinds 1995 grotendeels mee bezighouden. Omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons erg belangrijk is besloten wij in 2015 tevens te starten met recycling van Ahrend bureaustoelen. Sinds die tijd zijn wij dan ook naast het geven van advies op het gebied van kantoorinrichting tevens gespecialiseerd in het reviseren en herstofferen van Ahrend bureaustoelen.