Herstofferen Ahrend bureaustoelen


product-image

Ahrend 2020 stofferen

Kleuren: zwart, rood, blauw

Vanaf €65.00 ex btw

Ahrend 2020 stofferen

Stofferen Ahrend bureaustoel 2020 - Wilt u uw Ahrend 2020 bureaustoel laten herstofferen? Wij bekleden hem voor een uitstekende prijs, bij u op locatie of in onze eigen werkplaats. U kunt standaard kiezen voor de kleuren zwart, blauw of rood. Wilt u liever een andere kleur, dan is dat ook mogelijk. Houdt u dan wel rekening met een langere levertijd en een prijsverschil. Wij kunnen uw stoel tijdens het herstofferen tevens direct onderwerpen aan een nauwkeurige technische controle. Zo weet u zeker dat uw Ahrend 2020 bureaustoel weer in optimale staat is. Wilt u uw Ahrend bureaustoel 2020 laten herstofferen en direct laten controleren? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen direct contact met u op.


product-image

Ahrend 230 stofferen

Kleuren: zwart, rood, blauw

Vanaf €45.00 ex btw

Ahrend 230 stofferen

Stofferen Ahrend bureaustoel 230 - Wilt u uw Ahrend 230 bureaustoel laten herstofferen? Wij herbekleden bureaustoelen op locatie of in onze eigen werkplaats, tegen een geweldige prijs. Bij stoffering van uw bureaustoel kunt u kiezen voor de kleuren zwart, rood of blauw. Wilt u liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk, maar rekent u dan wel op een prijsverschil en een langere levertijd. Als wij uw bureaustoel herstofferen kunnen wij uw stoel ook direct controleren op eventuele technische mankementen. Op die manier weet u zeker dat uw stoel weer in een uitstekende staat is en weer lang mee kan. Wilt u één of meerdere Ahrend bureaustoelen 230 laten herstofferen? Neemt u dan contact met ons op, wij zorgen voor een geweldig eindresultaat.


product-image

Ahrend 220 stofferen

Kleuren: zwart, rood, blauw

Vanaf €40.00 ex btw

Ahrend 220 stofferen

Stofferen Ahrend bureaustoel 220 - Wilt u uw Ahrend 220 bureaustoel laten herstofferen? Wij bekleden al jaren bureaustoelen tegen een zeer voordelige prijs. Dit doen wij vaak op locatie, maar ook in onze eigen werkplaats is dit mogelijk. Herbekleden van uw Ahrend bureaustoel kan in de standaard kleuren rood, blauw of zwart, maar een andere kleur is ook mogelijk. Houdt u dan wel rekening met een prijsverschil en een langere levertijd. Als wij uw Ahrend bureaustoel herstofferen kunnen wij deze tevens direct controleren op technische mankementen en indien nodig sommige onderdelen vervangen. Zo is uw Ahrend bureaustoel snel weer helemaal als nieuw. Wilt u uw Ahrend bureaustoel laten herstofferen, laat ons dan weten wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op.