Herstoffering Ahrend bureaustoelen


Het herstofferen van uw Ahrend bureaustoelen is een goed idee als u wilt bezuinigen op uw kantoorkosten. Maar wat ook belangrijk is: u zorgt daardoor direct voor een beter milieu. Een Ahrend bureaustoel is een ideale stoel om te recyclen en is daar zelfs speciaal op gebouwd. Hij bestaat uit losse onderdelen die stuk voor stuk kunnen worden vervangen, en dat geldt ook voor de zitting. Heeft u een stoel met een versleten zetel, zitten er vlekken op de zitting of wilt u gewoon een andere kleur stoelbekleding? Onderstaand leest u meer informatie over de Ahrend bureaustoelen die wij opnieuw kunnen bekleden.

AHREND 220

AHREND 220

Herstofferen van uw Ahrend 220 bureaustoel? Een uitstekende optie, want met een mooi nieuw jasje ziet uw stoel er weer een stuk beter uit. De Ahrend 220 stamt dan misschien wel uit 1994, maar hij behoort nog steeds tot de beste bureaustoelen die te krijgen zijn. Dit model gaat al heel lang mee, dus de kans is vrij groot dat de stoffering niet meer zo mooi is. Laat deze geweldige bureaustoel daarom opnieuw stofferen in een door u gewenste kleur. Zo heeft u weer een hele mooie nieuwe stoel die weer heel wat jaren mee zal gaan. En dat tegen een geweldige prijs!

Lees verder

AHREND 230

Herstofferen van uw Ahrend 230 bureaustoel? Een slimme keuze! De Ahrend 230 heeft een fantastisch model dat werkcomfort biedt in iedere situatie en uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid. Als hij technisch nog prima functioneert maar u bent uitgekeken op de zitting, is het natuurlijk zonder er afstand van te doen. Heeft uw stoel vlekken, is de stof op de zitting versleten of staat de kleur u niet meer aan? Wij vervangen de stof op een eenvoudige wijze, zodat uw bureaustoel weer vele jaren met plezier gebruikt kan worden. En dat tegen een geweldige prijs!

Lees verder
AHREND 230
AHREND 2020

AHREND 2020

Herstofferen van uw Ahrend 2020 bureaustoel? Een goed idee! De Ahrend 2020 is een geweldige stoel. Hij is blindelings te bedienen en in vele opzichten aan te passen aan de wensen van de bezitter. Toch kunt u erover denken om hem te vervangen. Wellicht omdat de bekleding gescheurd of bevlekt is na vele jaren werk. Of omdat een onderdeel niet meer goed functioneert, wat hinderlijk is in gebruik. Maar vervanging is helemaal niet nodig. Wij knappen uw Ahrend 2020 weer helemaal op, zodat hij eruit ziet én functioneert als nieuw. En dat tegen een geweldige prijs!

Lees verder

Heeft u nog vragen over het herstofferen van uw Ahrend bureaustoel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.